View more

Nieuws

“Een intensieve, prettige samenwerking”: Jolanda vertelt over de verbouwing bij SBA Flex.

Een paar weken geleden deelden we al het prachtige resultaat van de verbouwing bij SBA Flex.. Nu willen we wat dieper ingaan op de ervaring van Jolanda Huitema, senior accountmanager bij SBA Flex. SBA Flex, een vertrouwde partner voor personeelsbehoeften, plaatst internationale medewerkers bij Nederlandse bedrijven en had Factor90 uitgenodigd om het hoofdkantoor te transformeren.

Een ontmoeting van visies

Het begon allemaal met een simpele vraag: “Hoe kunnen we ons imposante pand herinrichten, zodat het niet alleen functioneel is, maar ook als een warm welkom aanvoelt voor onze medewerkers?” Deze vraag leidde tot een enorm fijne samenwerking tussen SBA Flex en Factor90, met als resultaat een prachtige transformatie. SBA Flex had niet veel eisen, vertelde Jolanda. Het enige waar Factor90 zich aan moest houden, was een vast budget. Los van het budget, kregen ze volledige creatieve vrijheid!

Jolanda legt uit dat SBA Flex al onder de indruk was van eerdere projecten van Factor90. Ze waren gecharmeerd van de creativiteit en kwaliteit van hun werk, wat dan ook snel leidde tot een uitnodiging op kantoor om de mogelijkheden voor het nieuwe hoofdkantoor te bespreken.

Het resultaat? Een geweldige werkomgeving

De verbouwing resulteerde in een prachtig vernieuwd pand, doordrenkt van doordachte en doelgerichte ruimtes. Tijdens het gesprek, benadrukt Jolanda dat elk hoekje met precisie is ontworpen, naadloos aansluitend op het geheel. Nieuwe wanden, vloeren, en een doordachte indeling zorgden voor flexibele werkplekken, serene stilteruimtes en multifunctionele vergaderruimtes.

Een van Jolanda’s hoogtepunten is het uitnodigende eet- en ontmoetingsgebied op de eerste etage. Dit gebied, dat voor de verbouwing ontbrak, straalt een gevoel van warm welkom uit, waardoor elke bezoeker zich direct thuis voelt. Ook haar eigen kantoorplek staat hoog op haar lijstje van favoriete ruimtes. Ze is nog steeds iedere keer onder de indruk van haar mooie eigen werkplek.

Een dikke 8 voor Factor90!

Als Jolanda gevraagd wordt om de samenwerking met Factor90 een cijfer te geven, twijfelt ze niet: een dikke 8. Ze is bijzonder tevreden over het volledige trajectverloop, de bespreekmomenten en vaste contacten, de samenwerking zelf, maar bovenal het geweldige eindresultaat.

 

De verbouwing bij SBA Flex gaat niet alleen over het opfrissen van kantoorruimtes; het versterkt ook de relatie tussen SBA Flex en Factor90. Het is het begin van een duurzame samenwerking, gebaseerd op vertrouwen en gedeelde waarden. Samen streven ze naar innovatie en succes, en Factor90 zal altijd klaarstaan om SBA Flex te ondersteunen bij hun toekomstige behoeften.