View more

Onze werkwijze

01

ONTMOETEN

Alles begint bij jou en je verhaal. Schuif aan voor een kop koffie of thee en leg je wildste plannen op tafel. Vertel ook vooral wie je bent, waar je voor staat en hoe je de toekomst ziet.

02

USER CHECK

Welk kantoorconcept past het beste bij jou, je wensen en doelen? Waar liggen de kansen? Welke huidige knelpunten vragen om een oplossing? Tijdens de User Check gaan we tot in detail met jou en je medewerkers in gesprek om te komen tot een concept dat optimaal werkt voor iedereen, ook in de toekomst. We werken daarvoor met enquêtes en kunnen ook de hulp inroepen van een werkplekstrateeg.

03

CREËREN

Na de User Check hebben we alles in kaart. Tijd om alle plannen, wensen en mogelijkheden te vertalen naar concrete ontwerpen die we aan je gaan voorleggen.

04

REALISEREN

Zodra je jouw favoriete concept hebt goedgekeurd, gaan de overalls aan en de bouwhelmen op. Materialen worden besteld, indelingen worden gebouwd en ruimtes worden ingericht. Dat alles volgens een strakke planning en onder toeziend oog van onze eigen projectmanager.

05

HAPPY 360 CHECK

Tijdens en na het werk in uitvoering, houden onze experts de vinger aan de pols. Worden alle ruimtes zoals we het samen bedacht hadden? Pas als alle afspraken zijn ingevuld, pakken we alles in en doen we de deur achter ons dicht.

06

WE HOUDEN CONTACT

Na afloop geven we elkaar een hand, maar nemen we zeker geen afscheid. We willen zeker weten dat jouw ruimtes in de praktijk net zo werken als we samen hebben bedacht. En ook voor aanvullende wensen staan we voor je klaar.

01

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

We leren je graag beter kennen