View more
MVO

Happy 360 betekent voor ons ook dat we maatschappelijk betrokken zijn. Dat we ons inzetten voor een wereld die voor iedereen werkt.

Werkgever zonder beperking

Geen mens is hetzelfde, dus dat geldt ook voor werkplekken. Die moeten we aanpassen aan degene die ervan gebruikmaakt. Ook als dat iemand is met een mentale of fysieke beperking. Want het is eeuwig zonde als je dit talent geen ruimte kunt bieden. Zo zien wij dat. Daarom zijn we ambassadeur van de Stichting Daarnah, waarmee we bijdragen aan het gezamenlijke doel om mensen met hersenletsel een passende arbeidsplaats te bieden.

Circulair ondernemen

We werken samen met organisaties die zoveel mogelijk materiaal hergebruiken. Bij een aantal producenten is het afvalpercentage zelfs vrijwel 0%.

Sport en goede doelen

Factor90 brengt binding, beweging en energie. Met ons werk én in de maatschappij. Want we sponsoren Ijshockeyclub Tilburg Trappers en zijn businesspartner van Willem II. Ook zetten we ons in voor KiKa, KWF Kankerbestrijding, Contour de Twern, Inloophuis Midden-Brabant en het Ronald McDonald Kinderfonds.