View more
Case

Bij Woongoed Zeeuws Vlaanderen, waar huisvesting centraal staat, kwam er een moment dat niet alleen hun woningen een metamorfose verdienden, maar ook het kloppende hart van hun organisatie een frisse wind nodig had. De benedenverdieping met de kantine en spreekkamers die smachtte naar vernieuwing. Dat was het startsein voor Woongoed Zeeuws Vlaanderen om samen met Factor90 de uitdaging aan te gaan en een sprankelende transformatie te realiseren.

Stap 1: Ontmoeten

Woongoed Zeeuws Vlaanderen stond dus voor de uitdaging om hun verouderde benedenverdieping, inclusief kantine en spreekkamers, nieuw leven in te blazen. In de ontmoeting met Factor90 kwam de visie op tafel: een eigentijdse, multifunctionele ruimte die aansluit bij moderne werkwijzen.

Stap 2: User Check

Tijdens de User Check kwam al snel naar boven dat er heel wat moest veranderen aan de benedenverdieping. De gedateerde inrichting voldeed niet meer aan de moderne eisen van een werkruimte. Samen met Woongoed Zeeuws Vlaanderen analyseerde Factor90 de behoeften en ambities voor een effectievere en eigentijdse werkomgeving.

Stap 3: Creëren

Factor90 nam de creatieve leiding en bracht de visie tot leven. Een palet van warme, aardse kleuren zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Gedempte tinten en glazen wanden brengen transparantie en ruimtelijkheid, terwijl maatwerk details, zoals een stijlvolle bar en eigentijdse verlichting, de ruimte uniek maken. De lichte vloer reflecteert het moderne karakter en creëert een sfeervolle omgeving.

Stap 4: Realiseren

Efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte kenmerkt de praktijk bij Woongoed Zeeuws Vlaanderen. Grote glaspartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, terwijl de multifunctionele kantine dient als dynamische ontmoetingsplek. Glazen wanden creëren afgebakende werkzones, en de bar biedt een informele setting. Het resultaat is een ruimte die voldoet aan functionele behoeften en een uitnodigende, moderne uitstraling heeft.

Stap 5: Happy 360 Check

Met de ‘Happy 360 Check’ werd niet alleen bevestigd dat de renovatie volgens plan verliep, maar ook dat de vernieuwde benedenverdieping direct impact had op het werkplezier. Werkplekken werden geoptimaliseerd, de kantine werd een veelgebruikte ontmoetingsplaats en de algehele sfeer kreeg een positieve impuls.

Stap 6: We houden contact!

Terwijl het project tot voltooiing kwam, begon de duurzame relatie tussen Woongoed Zeeuws Vlaanderen en Factor90. Deze gaat verder dan de verbouwing; het is een voortdurende samenwerking om ervoor te zorgen dat de vernieuwde ruimtes blijven aansluiten bij de behoeften en ambities van de organisatie. Samen streven ze naar een inspirerende en functionele werkomgeving.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs