View more
Thebe Extra

Overal rust….

Ledenvereniging Thebe Extra helpt mensen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), somatiek en high care palliatieve zorg op het gebied van welzijn, gezondheid en wonen. Bij de herinrichting van hun kantoor kwam met name één wens echt naar voren: rust. 

1. Ontmoeten

In de oude situaties hadden de werknemers regelmatig last van geluidsoverlast. En wel dusdanig dat het hun werkzaamheden soms in de weg zat. Behalve rust was er ook een algemene behoefte aan een meer gezonde werkplek.

2. User Check

Een optimale akoestiek zorgt nu voor een betere geluidskwaliteit en meer comfort, waardoor de ruimtes als rustiger worden ervaren. Om de akoestiek in overlegruimtes nog verder te verbeteren, zijn deze voorzien van een comfortabel tapijt.

3. Creëren

Eikenhouten vloeren en tafelpoten, gecombineerd met lichte wanden en werkbladen zorgen voor een rustige sfeer. Rode, blauwe en groene kunstelementen en meubels complementeren de warme uitstraling. Met ruime glazen afscheidingen van vloer tot plafond ontstaan er beschutte werk- en overlegruimtes, zonder in te boeten aan het ruimtelijke gevoel. Dezelfde sfeer is ook doorgetrokken in ontmoetingsruimtes zoals de keuken.

4. Realiseren

De roep om gezonde werkplekken vulden we in door deze te voorzien van ergonomisch verantwoorde, dynamische zit-stawerkplekken. Dit biedt de mogelijkheid om zittend en staand te werken.

5. Happy 360 check

“Zelf ben ik niet thuis in het inrichten van bedrijfsruimtes. Factor90 denkt echt mee en waar nodig doen ze dat breder dan de opdracht zelf. Met hun totale turn-key aanpak heeft Factor90 mij veel werk uit handen genomen. ”

-Astrid de Rooij, manager ledenvereniging Thebe

Stap 6. We houden contact

Met het afgeven van de sleutels houdt ons werk niet op. We staan voor wat we ontwerpen en maken. Loop je na oplevering onverhoopt tegen praktische zaken aan? Dan lossen we dat op. Omdat we iedere vierkante meter van het pand goed kennen, doen we dat snel en effectief.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs