View more
CaseStef van Delft K

Van saaie kantine naar stijlvolle comfortabele ontmoetingsplek!

Stef van Delft Kaatsheuvel BV is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige aluminium ramen, deuren en gevels. Al bijna twintig jaar werken Factor90 en Stef van Delft Kaatsheuvel BV samen. Ook zusterbedrijf Cubics verzorgt al geruime tijd de IT-ondersteuning voor Stef van Delft Kaatsheuvel BV. Een samenwerking waar we meer dan blij mee zijn dus!

De broers Martijn en Ties van Delft hadden al lange tijd een belangrijke rol in de zaak van hun vader en namen na verloop van tijd het stokje over van Stef. Toen Martijn Factor90 benaderde voor de renovatie van hun kantine, wisten we dat het niet zomaar een project zou worden. Het moest niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de kernwaarden van Stef van Delft Kaatsheuvel BV. We zijn op zoek gegaan naar natuurlijke tinten en materialen die duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid uitstralen, net zoals de producten van Stef van Delft Kaatsheuvel BV zelf. Het doel was om een gastvrije, comfortabele en ontspannen ruimte te creëren waar medewerkers, klanten en leveranciers zich welkom voelen en kunnen ontspannen tijdens hun pauzes, en waar ook informele borrels kunnen worden gehouden bij speciale gelegenheden en/of feestdagen.

Prachtig praktisch

Vanaf het eerste ontwerp tot de laatste lik verf op het meubilair, hebben we elk detail met zorg behandeld. We hebben niet alleen gezorgd voor nieuwe vloeren, schilderwerk en meubilair, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de behoeften van Stef van Delft Kaatsheuvel BV. Door nauw samen te werken met het team van Stef van Delft Kaatsheuvel BV en hun specifieke behoeften te begrijpen, hebben we een kantine gecreëerd die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook praktisch en functioneel is in het dagelijks gebruik.

Natuurlijk comfortabel

Het resultaat mag er zijn: een kantine die uitnodigt tot ontmoetingen en gesprekken, met ruim opgezette tafels en comfortabele stoelen die perfect passen bij de natuurlijke en comfortabele uitstraling van de ruimte. De natuurlijke tinten, het marmerlook keukenblad en het accentueren van hout zorgen voor een warme en gezellige sfeer waar medewerkers graag vertoeven.

Het is een genot om te zien hoe goed de nieuwe kantine van Stef van Delft Kaatsheuvel BV in de smaak valt bij het personeel en hoe het bijdraagt aan een positieve werkomgeving. We zijn dankbaar voor de samenwerking en kijken uit naar nog vele succesvolle projecten samen.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs