View more
Showroom Factor90

Stap binnen in stijl: Ontdek de showroom van Factor90

Bij Factor90 geloven we dat de ruimtes waarin we leven en werken een essentiële rol spelen in ons dagelijks leven. Onze showroom is daarom ook ontworpen om te inspireren. Niet alleen zorgt het voor een prettigere werksfeer voor ons eigen personeel, het laat onze klanten ook direct kennismaken met een wereld van moderne, functionele en esthetisch aantrekkelijke interieurconcepten.

Ervaar het verschil: Een tastbare beleving

Een mooie showroom is naast een indrukwekkende entree, ook een mooie gelegenheid voor klanten om producten fysiek te bekijken en verkennen. Foto’s online kunnen nuttig zijn, maar wegen niet op tegen de tastbare ervaring van het zien, voelen en uitproberen van producten in een showroom. Met onze showroom stellen we klanten in staat om de textuur, kwaliteit en functionaliteit van de producten zelf te beoordelen.

Waar interieurinspiratie tot leven komt

Een showroom is meer dan alleen een ruimte vol producten. Het is een bron van inspiratie en ideeën. Als toonaangevende leveranciers van hoogwaardige meubels en interieurontwerpen, presenteren we bij Factor90 een uitgebreide collectie van innovatieve oplossingen die passen bij elke levensstijl en elke ruimte. Onze showroom bestaat uit verschillende stijlen, opstellingen en kleuren zodat klanten een beter beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is voor hun eigen ruimtes. Of je nu een liefhebber bent van strak en minimalistisch design, of juist de voorkeur geeft aan klassieke en traditionele elementen, we streven ernaar om aan alle behoeften van de klant te voldoen. De showroom is een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en waar klanten worden aangemoedigd hun eigen interieur vorm te geven.

Bovendien biedt een showroom waardevol advies en begeleiding. Ons ervaren team staat klaar om vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken over producten en suggesties te doen op basis van de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant. Dit persoonlijke contact en de interactie dragen bij aan een betere klanttevredenheid en helpen klanten bij het vinden van de juiste oplossingen voor hun interieur. Ook geeft het vertrouwen aan de klant: Het is prettig om te zien wat je koopt. Dit vermindert twijfels die klanten mogelijk hebben bij online aankopen én laat hen zien dat ze met een betrouwbaar bedrijf te maken hebben.

Benieuwd geworden naar onze showroom? Naast interieurinspiratie, is onze showroom ook voorzien van een koffiezetapparaat met de lekkerste koffie. Kom dus snel eens langs!

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs