View more
REEF

Moderne, speelse werkomgeving voor REEF Eindhoven

Een gave, moderne werkomgeving waarin mensen zich op hun gemak voelen, waardoor zij optimaal presteren en echt productief kunnen zijn. Dat was wat REEF Eindhoven voor ogen had. Lees hoe we samen met REEF en de architect te werk gingen volgens ons Factor90-stappenplan en bekijk het eindresultaat.

1. Ontmoeten

REEF Eindhoven is een allesbehalve traditionele detacheerder in verschillende branches, waaronder engineering, installatietechniek en human resources. Bart, Ilona en Chris van REEF wilden daarom een kantooromgeving die ook allesbehalve traditioneel zou worden.

2. User Check

Welk kantoorconcept past dan wél bij REEF, de wensen en doelen? Waar liggen de kansen? Welke huidige knelpunten vragen om een oplossing? We werkten nauw samen met REEF om de antwoorden op deze vragen te achterhalen. En hadden zo volop ruimte om regelmatig User Checks te doen. Werken de ideeën die we hebben net zo optimaal voor de mensen bij REEF als wij inschatten op basis van hun verhaal?

3. Creëren

Na de User Checks hadden we alles in kaart. Tijd om alle plannen, wensen en mogelijkheden te vertalen naar concrete ontwerpen, samen met architect Arjan Hogers.

4. Realiseren

Daaruit kwamen verschillende keuzemogelijkheden. Ilona en Chris hadden heel wat knopen door te hakken en daarom werkten we opnieuw intensief met hen samen. Uiteindelijk kwamen we zo tot een perfecte balans tussen budget en de beste kwaliteit.

5. Happy 360 check

Tijdens en na het werk in uitvoering, hielden onze experts de vinger aan de pols. Worden alle ruimtes zoals we het samen bedacht hadden? Pas toen alle afspraken waren ingevuld, pakten we alles in en deden we de deur achter ons dicht.

6. We houden contact

Mede door de vele User Checks is het eindresultaat van REEF een gave, moderne omgeving geworden. Een fijne werkplek die voor iedereen werkt. Het is een ruimte die klopt. We houden contact om zeker te weten dat de ruimtes in de praktijk net zo werken als we samen hebben bedacht.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs

Business projecten