View more
Dorgelolaan

Een warm welkom

Property Match Investments investeert in vastgoed in centraal gelegen locaties. Met ontwikkeling en bouw willen zij een aantrekkelijk woon-, werk- en leefklimaat creëren. Een van hun verzamellocaties, is gelegen aan de Dorgelolaan 30 te Eindhoven. CRA Vastgoed vroeg ons om samen met aannemer Huybregts Relou en interieurarchitect M+R een ontwerp te maken en realiseren voor een nieuwe ontmoetingsplek op de begane grond van het pand. Het doel? Een mooie open plek creëren waar mensen samen komen en warm worden ontvangen.

Open ontmoetingsplek

De ontmoetingsplek is een informele plek en moet gebruikt worden door zowel medewerkers als bezoekers. Het pand heeft een open structuur met hoge plafonds, open trappen en veel glaswerk. De open structuur wordt gecomplimenteerd door de grote hoeveelheid lichtinval van buiten en de natuurlijke tinten in de inrichting en aankleding. Zo is er middenin de ontvangstruimte een grote boom op tafel geplaatst en zijn door de hele ruimte heen veel prachtig grote planten en bloemstukken te vinden. Bij een ontmoetingsplek, is het belangrijk dat er wordt gekeken naar iedereens wensen. Zo creëerden we verschillende zitplekken, sommige in grote groepen, andere weer wat meer afgezonderd, zodat er voor iedere werknemer en bezoeker een passende plek is. Bij een ontspannen ruimte, kan lekker eten uiteraard niet missen. Het bedrijfsrestaurant is dan ook helemaal in stijl met de rest van de omgeving, en biedt iedereen de mogelijkheid om gezellig samen (of alleen) een hapje of drankje te doen.

Van a tot z op maat gemaakt

Het is belangrijk dat het interieur het open pand complimenteert en het gevoel van rust versterkt. Factor90 koos daarom voor duurzaam meubilair van Vitra en Vepa met zachte natuurtinten. De natuur is niet alleen naar binnen gehaald middels planten en bomen, maar ook middels het vele houtwerk wat door de hele ruimte terugkomt. Zo vind je bij de entree een prachtig op maat gemaakte houten muur en krijgt de ruimte een eigentijdse en unieke uitstraling door de blokkenkasten, bestaand uit verschillende houttypes. De kleuren van de kasten, komen terug in het meubilair en de aankleding. Alles wat je ziet, van de kubussen tot aan de pantry’s en de lunch uitgifte plekken, zijn compleet op maat gemaakt.

Kortom, een prettige samenwerking die gezorgd heeft voor een modern en smaakvol eindresultaat. Interesse in een van onze diensten of speciaal maatwerk nodig? Neem dan voor meer informatie gerust even contact op!

 

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs