View more
Hit Profit

Duurzaam borrelen in de monumentale boardroom

HIT Profit helpt ondernemingen met inkoop, advies, ontzorging en verduurzaming van hun energievraag. Voor hun eigen monumentale pand vroegen ze onze hulp. Met hun huisstijl en filosofie in het achterhoofd namen we de boardroom, kantoren, overlegruimtes en de kantine onder handen. Het resultaat is een werkplek waar je energie van krijgt!

1. Ontmoeten

Oude karakteristieke panden, groen en veel gezelligheid op de vele terrassen. Het statige De Lind in Oisterwijk is een absolute A-locatie. Het beeldbepalende, monumentale kantoor van HIT Profit op nummer 20 dwingt een respectvolle behandeling dan ook gewoon af. Daarnaast wil je als adviseur op het gebied van duurzaamheid natuurlijk het goede voorbeeld geven. Dat HIT Profit qua locatie niet voor de makkelijkste weg koos, maakte dit project voor ons alleen maar interessanter. We vonden elkaar dus al snel in zowel ambitie als uitwerking.

2. User Check

Het is dan ook geen verrassing dat ‘eigentijds’ en ‘modern’ de steekwoorden waren tijdens deze verbouwing. In een oud pand houdt dat in dat oud en nieuw zodanig moeten samensmelten dat ze elkaar versterken. Het karakteristieke houtwerk wijst je overal de weg in statig, glanzend wit. Daardoor kunnen de muren in de verschillende ruimtes wat donkerder worden afgewerkt. Door de combinatie ontstaat een luxueuze uitstraling, zonder dat het somber wordt. Bij luxe hoort ook voldoende ruimte om grote ideeën en oplossingen voor klanten vorm te geven. Door qua meubilair te kiezen voor ruime vormen, hebben medewerkers comfortabele werkplekken, terwijl ze toch in contact staan met elkaar.

3. Creëren

Opvallende moderne glasschilderijen halen in iedere ruimte het nu naar binnen, terwijl de kroonluchters juist weer recht doen aan het monumentale karakter. Zo is er balans in iedere ruimte. Een uniek pand vraagt ook om iets bijzonders. Een knipoog. Die vinden we in de boardroom, waar in het verlengde van de forse vergadertafel een fijne bar is geplaatst met de grandeur van een grand cafe. Zo ben je nooit meer dan een paar stappen verwijderd van het vieren van een goede deal.

4. Realiseren

Het resultaat van al het denkwerk en inspanningen is een oud pand dat klaar is voor de toekomst. Een werkplek die aansluit bij zowel de filosofie als de huisstijl van HIT profit. Duurzaam, kostendrukkend en toch kwaliteitsmaterialen waar je ook kijkt, zonder dat het ooit ergens over de top gaat. Iedere ruimte is optimaal ingericht voor haar gebruikers, datgene waar ze voor staan en datgene wat er moet gebeuren.

Stap 5. Happy 360 check

Welbeschouwd is er maar één partij die echt kan beoordelen of alle zorgvuldig uitgedachte plannen ook werken in de praktijk: de gebruikers. Met onze Happy 360 check worden alle ruimtes, inrichtingen en toepassingen stapsgewijs zorgvuldig gevalideerd. Zodra alles is afgevinkt leveren we het project turn-key op.

Stap 6. We houden contact

Met het afgeven van de sleutels houdt ons werk niet op. We staan voor wat we ontwerpen en maken. Loop je na oplevering onverhoopt tegen praktische zaken aan? Dan lossen we dat op. Omdat we iedere vierkante meter van het pand goed kennen, doen we dat snel en effectief.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs