View more
Five Nations

Als het golft, dan golft het goed

De golfprofessionals van Five Nations benaderden ons met de vraag of we hun 18e-eeuwse hoeve konden transformeren naar een comfortabel golfhotel met restaurant en pro golfshop. Dat zijn uitdagingen waar we enthousiast van worden. En op het resultaat zijn we bijzonder trots.

1. Ontmoeten

Voor bijzondere projecten rijden we graag iets verder. Onze eerste afspraak met Five Nations vond dan ook plaats in het hart van de Belgische Ardennen, een plek met een uitzonderlijke ligging en adembenemende uitzichten. De direct aan de golfbaan gelegen oude hoeve moest een thuis worden voor de echte golfliefhebber. Een plek om andere golfers en relaties te ontmoeten, bij te praten met een goed glas, te ontspannen tijdens een lunch of diner en de nacht door te brengen in stijl. Factor90 kon deze uitdaging natuurlijk niet afslaan en kan putten uit een ruime ervaring en grenzeloze creativiteit. We hebben dan ook de gehele inrichting verzorgd. Van de hotelkamers, het restaurant, de receptie en de kleedruimtes tot en met de pro shop. 

2. User Check

De enorme ramen laten er geen misverstand over bestaan dat je hier ook binnen op een bijzonder plek bent. Deze oude hoeve gaat op in haar omgeving en ademt de liefde voor de golfsport tot in de kleinste hoeken. Met een praktische maar luxueuze, thematische inrichting wilden we de harten van de doelgroepen raken zodat ze zich thuis voelen zodra ze binnenstappen. 

3. Creëren

Comfortabele leren stoelen en banken zorgen voor de uitstraling die door golfers gewaardeerd wordt, en maken dat het binnen niet draait om tijd maar om aandacht voor elkaar. Bijvoorbeeld bij de gezellige zithoeken rond de haard, waar het goed bijkomen en opwarmen is na 9 of 18 holes. Of in een van de vele hoekjes, waar je ongestoord zakelijk of vriendschappelijk bij kunt praten. In de unieke, thematische hotelkamers vind je als golfliefhebber de rust en ideale voorbereiding om de volgende dag je beste spel te spelen. 

4. Realiseren

Golfers zijn buitenmensen, vandaar dat we de kleuren van buiten naar binnen hebben gehaald, inclusief wandtapijten met de textuur en uitstraling van gras. Lichte houttinten houden het ruim en toch natuurlijk. Met zitplekken bij de grote ramen heb je ook binnen het plezier van de indrukwekkende vergezichten. De comfortabele inrichting gaat naadloos over in het grote terras, zodat je ook onder de zon de bevestiging krijgt dat je op een bijzondere plek bent. 

5. Happy 360 check

De doelgroep mag je gerust kritisch noemen, in de meest positieve zin van het woord. Het zijn mensen die doorgaans veel tijd doorbrengen op golfbanen overal ter wereld. Ze hebben dus nogal wat vergelijkingsmateriaal. Dat Five Nations in reviews juist door hen wordt geroemd door de fijne uitstraling, bevestigt onze overtuiging dat we hier iets echt bijzonders hebben neergezet. 

6. We houden contact

Five Nations is een plek die je moet ervaren en die je niet snel vergeet. Het is een unieke plek waar we zelf ook graag terugkomen. Factor90 blijft dan ook nauw betrokken bij de toekomstplannen van deze bijzondere plek.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs