View more
BTT

Modern en organisch

Betrouwbaarheid, efficiency en duurzaamheid. Dat zijn de pijlers in de bedrijfsvoering van BTT Multimodal container solutions. Begrijpelijk dus dat ze die graag terug wilden zien in hun 1.150m2 kantoorruimte. Voor de rest kregen we de vrije hand.

1. Ontmoeten

Vanaf een Tilburgs industrieterrein onderzoekt BTT of transport van containers via de trein of binnenvaart milieuvriendelijke, praktische en werkbare alternatieven zijn voor vervoer over de weg. Wij verzorgden voor BTT praktische en werkbare werkplekken, met een creatieve twist.

2. User Check

Deuren van zeecontainers doen dienst als kastdeuren. Het laat bezoekers zien dat ze bij BTT de zaken net even anders durven aan te pakken. Strakke maatwerkkasten in de overige ruimtes zorgen voor een modern geheel. De in stof uitgevoerde stoelen en banken en de planten op zichtplekken maken de organische touch compleet. In de ruime overlegruimtes krijgen innovatieve ideeën en oplossingen de ruimte.

3. Creëren

Grijstinten houden het qua kleurstelling licht en toch praktisch. De houttinten en grasgroene wandtapijten waarin het logo is verwerkt, maken duidelijk dat de natuur door BTT wordt omarmd. Grote glazen wanden en deuren reflecteren de transparantie en betrouwbaarheid waarmee ze iedere dag opnieuw logistieke uitdagingen aanvliegen. Overzichtelijke looppaden wijzen je efficiënt de weg naar waar je moet zijn.

4. Realiseren

Bij BTT weten ze hoe belangrijk het is om efficiënt met ruimte om te springen. Iedere vierkante meter is praktisch benut. Grote glaspartijen zorgen overal voor een groot ruimtelijk gevoel. De akoestische bespreekbanken die op strategische plekken in het pand zijn geplaatst, bieden rust en privacy voor wie dat op wil zoeken.

Stap 5. Happy 360 check

Welbeschouwd is er maar één partij die echt kan beoordelen of alle zorgvuldig uitgedachte plannen ook werken in de praktijk: de gebruikers. Met onze Happy 360 check worden alle ruimtes, inrichtingen en toepassingen stapsgewijs zorgvuldig gevalideerd. Zodra alles is afgevinkt leveren we het project turn-key op.

Stap 6. We houden contact

Met het afgeven van de sleutels houdt ons werk niet op. We staan voor wat we ontwerpen en maken. Loop je na oplevering onverhoopt tegen praktische zaken aan? Dan lossen we dat op. Omdat we iedere vierkante meter van het pand goed kennen, doen we dat snel en effectief.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs