View more
Willem II stadion

2000m2 aan clubliefde van de Bonheur Horeca Groep

Het horecagedeelte van het Willem II stadion is voor Brabantse ondernemers een begrip voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen. Dankzij de vele vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties staan de parkeerplaatsen van de Bonheur Horeca Groep zelden leeg. In zes weken tijd gaven we de zalen en ruimtes van deze bijzondere en geliefde ontmoetingsplek moderne sferen die aansluiten bij de evenementen die er plaatsvinden.

1. Ontmoeten

De keerzijde van een lange traditie van klanttevredenheid en indrukwekkende geschiedenis dat het interieur en de uitstraling verouderd was geraakt. Tijd dus voor een herinrichting en nieuwe stijl. Uitgangspunt: iets minder het accent op voetbal en iets meer op business.

2. User Check

Je hoeft dus geen voetballiefhebber te zijn om in het zakelijke deel van het stadion een koninklijke ervaring op te doen. Alle ruimtes werden voorzien van nieuw tapijt, nieuwe plafonds, compleet nieuwe barinrichtingen, koffiecorners, horecameubilair, lounge-zitjes én duurzame verlichting.

3. Creëren

Er is gekozen voor efficiënte ruimtes met optimaal gebruikersgemak. De technische aspecten van alle zalen en ruimtes zijn state-of-the-art: digitale bewegwijzering, geïntegreerde audiovisuele oplossingen, multicolour ledverlichting en boven de entree hangt een enorme ledwall.

4. Realiseren

Vanuit Grand Café Tricolores van het Koning Willem II Stadion is er vrij uitzicht op het veld. Aan de voorzijde vormen gordijnen de eyecatcher. Ze zijn speciaal ontworpen en geweven voor het Koning Willem II Stadion. De gordijnen vertellen het verhaal van de stad Tilburg en koning Willem II (regerend van 1840 tot 1849), de koning die zich net als de gasten van Bonheur zo thuis voelde in Tilburg.

Stap 5. Happy 360 check

Welbeschouwd is er maar één partij die echt kan beoordelen of alle zorgvuldig uitgedachte plannen ook werken in de praktijk: de gebruikers. Met onze Happy 360 check worden alle ruimtes, inrichtingen en toepassingen stapsgewijs zorgvuldig gevalideerd. Zodra alles is afgevinkt leveren we het project turn-key op.

Stap 6. We houden contact

Met het afgeven van de sleutels houdt ons werk niet op. We staan voor wat we ontwerpen en maken. Loop je na oplevering onverhoopt tegen praktische zaken aan? Dan lossen we dat op. Omdat we iedere vierkante meter van het pand goed kennen, doen we dat snel en effectief.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs