View more
Accordis

Nieuwe werkplekken waar innovatie tot bloei komt

Accordis, een toonaangevend bedrijf in de branche van innovatieve technologieoplossingen, heeft onlangs een spannende transformatie ondergaan. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Helvoirt, heeft Accordis de sprong gewaagd en is het verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Tiel. Als vertrouwde partner van Accordis, is Factor90 vereerd geweest om deze opwindende verandering te begeleiden. Samen met de werkgroep hebben we de handen ineengeslagen om een inspirerende werkomgeving te creëren die de groei en het succes van Accordis verder zal stimuleren.

Ontwerp op maat en een functionele inrichting

Om een werkomgeving te creëren die naadloos aansluit bij de behoeften van Accordis, hebben we samengewerkt met Lise Bierens, onze eigen getalenteerde interieurontwerpster. Met haar creatieve visie en expertise heeft Lise een ontwerp op maat gemaakt dat perfect past bij de identiteit en de cultuur van Accordis.

De eerste stap in het verbouwingsproces was het leegruimen van de ruimte. Factor90 heeft gezorgd voor een vlotte en efficiënte ontruiming, waarbij alle bestaande elementen werden verwijderd om ruimte te maken voor de nieuwe inrichting. Vervolgens hebben we de ruimte grondig schoongemaakt en klaargemaakt voor de transformatie.

Met de behoefte aan een geavanceerde trainingsfaciliteit in gedachten, hebben we een prachtige maatwerk tribune gecreëerd. Deze tribune biedt ruimte voor maar liefst 40 personen, waardoor Accordis de mogelijkheid heeft om gelijktijdig trainingen te geven aan een groot aantal medewerkers. Deze functionele toevoeging zal niet alleen de efficiëntie van de trainingen vergroten, maar ook het teamgevoel versterken.

Sfeer en inspiratie: De kunst van inrichting

Bij Factor90 geloven we dat een inspirerende werkomgeving essentieel is voor het stimuleren van creativiteit en productiviteit. Daarom hebben we gezorgd voor een unieke sfeer die de medewerkers zal inspireren en energie zal geven.

Een opvallend kenmerk van de nieuwe werkomgeving is een indrukwekkende kunstplantenwand van bijna 8 meter hoog. Deze adembenemende groene muur voegt niet alleen kleur en levendigheid toe aan de ruimte, maar creëert ook een natuurlijke en rustgevende ambiance. Het brengt de schoonheid van de natuur naar binnen en zorgt voor een verfrissende en gezonde werkomgeving.

Daarnaast hebben we een prachtige kunstboom geplaatst als middelpunt van de ruimte. Deze boom symboliseert de groei en verbinding van Accordis en fungeert als een ontmoetingsplek voor informele gesprekken en brainstormsessies. Rondom de boom zijn tafels, stoelen en informele zitjes geplaatst, waardoor medewerkers de mogelijkheid hebben om op verschillende manieren te werken en te ontspannen.

Het gehele verbouwingsproject is onder het bezielend toezicht van Joyce uitgevoerd. Haar deskundige begeleiding en oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat elk aspect van de verbouwing naadloos verliep. Vanaf de eerste conceptfase tot de uiteindelijke oplevering heeft Joyce ervoor gezorgd dat het project binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget werd gerealiseerd.

Accordis is verheugd met het eindresultaat van de verbouwing. De nieuwe werkomgeving weerspiegelt de identiteit van het bedrijf en biedt de medewerkers een inspirerende plek waar ze kunnen gedijen en excelleren. De combinatie van het op maat gemaakte ontwerp, de functionele inrichting en de sfeervolle elementen zorgen voor een harmonieus geheel dat de creativiteit en samenwerking binnen het team bevordert.

 

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs