View more

Nieuws

Wat is dat nou, turnkey?

Bij Factor90 leveren we projecten turnkey op maar wat betekent dit nu eigenlijk?

De term turnkey, ook wel sleutel-op-de-deur of sleutel klaar is een concept waarbij één enkel bedrijf ervoor zorgt dat een project gebruiksklaar wordt opgeleverd. De techniek wordt vaak toegepast in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. Factor90 neemt dus alles uit handen en regelt de complete verbouwing van A tot Z. Individuele werken worden uitbesteed aan onderaannemers maar Factor90 blijft het hoofd aanspreekpunt en eindverantwoordelijk. Op deze manier wordt alles zo snel en efficiënt mogelijk gedaan.

 

Waarom turnkey?

Projecten turnkey opleveren, brengt veel voordelen met zich mee. De belangrijkste is dat je maar één aanspreekpunt hebt. Factor90 coördineert alles. Je hoeft zelf dus niet op zoek naar verschillende aannemers en je kan met al je vragen bij ons terecht. Op deze manier is er een heldere en snelle communicatie.

Een ander voordeel van turnkey is dat je van tevoren al een duidelijk beeld van de uiteindelijke prijs hebt. Omdat Factor90 alles van tevoren voor je uitzoekt en zelf aannemers inschakelt, kan er van tevoren al een schatting van de kosten gemaakt worden. De prijzen en uitvoeringstermijn worden vóór aanvang van de werken al contractueel vastgelegd.

Ook zorgt Factor90 ervoor dat de verbouwing zo snel mogelijk gaat én dat het jou geen tijd kost. Terwijl wij alles voor je regelen, kun jij doorgaan met de dingen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Je hebt het al druk genoeg met je eigen werk, tijd voor een verbouwing tussendoor, is er vaak niet. Het enige wat jij hoeft te doen, is aangeven wat je wensen zijn en akkoord geven op onze ideeën. We houden je gedurende het hele project betrokken, maar vallen je niet lastig met extra werkzaamheden.

Pas als alles naar wens is, geven we je de sleutel terug en schudden elkaar de hand. Afscheid is het zeker niet. We willen zeker weten dat alles in de praktijk goed werkt, ook voor aanvullende wensen staan wij nog altijd voor je klaar.

Afspraak is afspraak. Dat is Factor90.

Dus, kom jij binnenkort ook op de koffie?