View more

Nieuws

Marthe van der Horst geeft het nieuwe kantoor voor Tover een 8,5!

Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de verbouwing bij Tover. Samen met zorgprofessionals strijdt Tover iedere dag voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie; mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een uitdaging. Bij een professioneel bedrijf met zo’n mooie boodschap, hoort ook een professionele uitstraling. Tover wilde van haar “studentikoze look” af en vond het tijd voor vernieuwing. Het pand is omgetoverd tot een prachtige omgeving met verschillende werk- en -niet onbelangrijk- eat & meet ruimtes. We spraken met Marthe van der Horst, projectmanager bij Tover om haar te vragen hoe de samenwerking met Factor90 haar is bevallen.

Een uitdagende werkomgeving zorgt voor meer creativiteit

Tover is snel gegroeid in de laatste jaren en toen de corona-periode voorbij was, konden de werknemers eindelijk weer samen op kantoor werken. Iedereen was klaar met het thuis werken en kon niet wachten weer te kunnen sparren met elkaar, zonder dat daar een haperende webcam bij stoorde. Belangrijk hierbij is wel, dat die kantoorplek de creativiteit en productiviteit bevordert. Marthe: “We wilden van onze studentikoze imago af op kantoor. Het was wat rommelig en bij elkaar geraapt. Het mocht allemaal wat professioneler. We hadden behoefte aan een uitdagendere omgeving om met iedereen samen op kantoor te kunnen werken.”

Altijd op de hoogte

Wat Marthe het fijnst vond aan de samenwerking, was dat ze vanaf het begin al één contactpersoon aangewezen kreeg. “Ik besprak alles met Harold. Hierdoor wist ik zeker dat ik op de hoogte was van alle plannen”. Naast dat we het tijdens onze interieurprojecten belangrijk vinden, dat er één vast aanspreekpunt is, houden we elkaar ook graag betrokken bij alle plannen. Tover werkt altijd in periodes van vier maanden. Het ontwerp, de verbouwing én de inrichting, moesten dan ook allemaal in deze periode gerealiseerd worden. Marthe: “We hadden een hele strakke deadline. De afgelopen vier maanden stonden onder andere in het teken van het nieuwe kantoor, het moest dus écht binnen die tijd gerealiseerd worden.”

Alle wensen in één design

“Bij Tover hebben we heel veel verschillende disciplines in huis. We doen de marketing zelf; we werken samen met partners die ons producten verkopen, maar we ontwerpen ook de spellen zelf. We hebben dus heel veel verschillende mensen die verschillende werkomstandigheden nodig hebben.” Zo was er onder andere behoefte aan ruimtes waar mensen in stilte kunnen werken. “Focus areas, zoals we dat noemen. Hiervoor creëerde Factor90 twee ruimtes waar je in stilte kan werken en waar je alleen gestoord mag worden als het ook echt noodzakelijk is. We hebben meerdere meetingruimtes waar we zowel zittend als staand met elkaar kunnen vergaderen. Sommige daarvan hebben een conference call setup en andere weer niet.” Wat uiteraard niet kon missen, was een informele ruimte waar feest gevierd kan worden. “Bij Tover vieren we ook heel graag onze successen. Dus we hebben in een van de algemene ruimtes zelfs een DJ booth gebouwd!”

Marthe’s persoonlijke favoriet is de open space: een open, creatieve ruimte met verschillende zitplekken. “Deze ruimte is ontzettend getransformeerd. Het was eerst een grote open ruimte waar we wat bureaus in hadden neergeknald, nu ziet het er prachtig uit”.