View more
WerkTalent

Genoeg ruimte voor alle talenten

WerkTalent is een Nederlandse uitzendorganisatie die zich bezighoudt met het matchen van werkzoekenden met de juiste werkgevers in diverse sectoren. Het Shared Service Center (tevens hoofdkantoor) van WerkTalent is verantwoordelijk voor diverse backoffice-taken.

WerkTalent is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het vorige hoofdkantoor was dan ook snel te klein geworden om alle medewerkers en afdelingen van een mooie werkplek te voorzien. Tijd voor een nieuw hoofdkantoor dus! In Capelle aan de IJssel vonden zij het perfecte nieuwe pand. De hele boel mocht verbouwd worden, zodat het nieuwe kantoor helemaal aansluit bij wat WerkTalent wil uitstralen. Albert van der Vliet, directeur van WerkTalent schakelde Factor90 in om deze wens te verwezenlijken.

Stap 1. Ontmoeten

We starten iedere samenwerking met een kop koffie en een open gesprek, waarin we de werksituatie en werkomgeving in kaart brengen. Wat gebeurt er dagelijks in de ruimtes? Waar moeten we qua indeling en logistiek rekening mee houden? We bespraken dit alles met Albert van der Vliet.

Stap 2. User Check

Niemand kent hun ideale werkplek beter dan de gebruikers zelf. We bespraken met de medewerkers van WerkTalent de knelpunten van hun huidige locatie en hun wensen en doelen richting de toekomst. Al snel kwam naar voren dat er voornamelijk behoefte was aan meer ruimte. Wat ook belangrijk was, was dat het nieuwe pand eigentijds zou worden en direct zou uitstralen dat het van WerkTalent is. Daarom werd bij het inrichten de huisstijl van WerkTalent in acht genomen.

Stap 3. Creëren

We ontwierpen een ruimte die aansloot bij alle wensen van de medewerkers. Zo creëerden we onder andere 26 verschillende werkplekken, verschillende vergaderruimtes en een prachtige pantry. De look & feel van WerkTalent lieten we terugkomen in het moderne, stijlvolle meubilair. Ook hielden we rekening met de groene huisstijlkleur, welke terug te vinden is in zowel de decoratie als de felgekleurde wanden.

Stap 4. Realiseren

Het nieuwe hoofdkantoor van Werktalent is niet alleen groot genoeg voor alle medewerkers en afdelingen, het heeft ook een prachtige en moderne inrichting gekregen. Het pand biedt een ​​inspirerende en creatieve werkomgeving waar medewerkers zich direct thuis voelen.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime en open ontvangsthal met een prachtig hoog plafond en een grote receptiebalie. De lounge is uitgerust met comfortabele stoelen, banken en tafels waar zowel medewerkers als bezoekers kunnen ontspannen en bijpraten onder het genot van een kop koffie.

Het pand beschikt over verschillende soorten werkplekken om aan verschillende behoeften te voldoen. Zo zijn er verschillende open werkplekken, afgesloten kantoren, vergaderruimtes, brainstormruimtes en stilteplekken. Ook is er gedacht aan de medewerkers die af en toe thuis willen werken, want er zijn flexibele werkplekken ingericht met de nodige apparatuur voor videoconferenties.

De muren van het kantoor zijn versierd met kunstwerken van lokale kunstenaars om het kantoor een extra vleugje karakter te geven. De inrichting van het kantoor is zo ontworpen dat het zorgt voor een fijne sfeer waarin medewerkers zich kunnen concentreren en zich kunnen ontwikkelen.

Stap 5. Happy 360 Check

Het nieuwe hoofdkantoor van WerkTalent is een geweldige plek om te werken en te groeien. Met een inspirerend interieur en moderne technologieën is het de ideale plek voor het team om samen te werken aan het realiseren van de doelen van WerkTalent. Of dit in de praktijk ook zo uitpakt? Dat kunnen natuurlijk alleen de werknemers van WerkTalent bepalen. Met onze Happy 360 check worden alle ruimtes, inrichtingen en toepassingen stapsgewijs zorgvuldig gevalideerd. Is iedereen tevreden met zijn of haar nieuwe werkplek? Werkt alles even goed als op papier? Zijn alle ruimtes geworden zoals we ze bedacht hadden? Pas als al deze vragen met “ja” beantwoord worden, leveren we het project turn-key op.

Stap 6. We houden contact!

Bij Factor90 staan voor wat we ontwerpen en realiseren. Ons werk eindigt daarom niet bij het overhandigen van de sleutels. Mocht je na voltooiing van het project onverwacht tegen praktische problemen aanlopen, dan lossen wij deze voor je op. Dankzij onze uitgebreide kennis van het pand, weten wij precies hoe we snel en effectief problemen kunnen oplossen. Mochten er nog wensen zijn voor in te toekomst, staan wij altijd voor je klaar.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op
Kom eens langs